Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-03@19:03:48 GMT

سریال «یوسف پیامبر (ع)» برکت زندگی من بود

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۲۵۶۵۱۵

سریال «یوسف پیامبر (ع)» برکت زندگی من بود

به گزارش جهان نيوز، کوروش زارعی بازیگر تئاتر و تلویزیون گفت: یکی از کار‌هایی که بیشترین برکات را در زندگی من داشت، حضور در سریال «یوسف پیامبر (ع)» بود. واقعا سینمای ایران یک فرج‌الله سلحشور داشت و فکر نمی‌کنم دیگر کسی مانند او را داشته باشد.

«کوروش زارعی»، بازیگر سینما و تئاتر در برنامه شب گذشته «راه نشان» شبکه قرآن و سیما بیان داشت: نزدیک به دو دهه است که بازیگری در سینمای ایران، تیمی و تیم چیدن است یعنی بیشتر گروه‌بازی و جناح بندی است که این موضوع متأسفانه همیشه چه در تلویزیون و چه در سینما بازیگران و عوامل کار را آزرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: در کنار ما هنرمندان بسیار توانمندی هستند که سال‌ها است خانه نشین شده‌اند و کاری نمی‌کنند و من نمی‌دانم اشکال کار کجاست که این چنین شده است، شاید به مسئولین تلویزیون برمی گردد که برخی مواقع تنها عده‌ای مشخص را در سریال‌ها و فیلم‌های تلویزیونی می‌بینیم و یا ممکن است به این دلیل باشد که سازمان سینمایی و یا خانه سینما هیچ قانون مدون و برنامه‌ریزی برای بازیگرانی که بیکار هستند ندارد.

زارعی خاطرنشان کرد: البته متأسفانه کمی این موضوع و این هجمه، دارد به تئاتر هم سرایت می‌کند، تئاتر که یک هنر شریف و اصیل و نجیب است؛ دلیلش این است که دولت تئاتر را را‌ها کرده و به حال خودش گذاشته است، در حالی که در کشور‌های توسعه یافته، دولت‌ها حامی تئاتر هستند.
این بازیگر تأکید کرد: این بی‌حمایتی دولت، چندسالی است که وضعیت بغرنجی را از لحاظ اقتصادی برای بچه‌های تئاتر به وجود آورده است و یک خطر فرهنگی در حال وقوع است و ابتذالی که در برخی فیلم‌های سینمایی می‌بینیم، اگر مراقب نباشیم قطعا دامن تئاتر را خواهد گرفت و سطحی‌نگری که در سینما وجود دارد، در برخی تئاتر‌ها رسوخ کرده است.

وی اظهار داشت: الان یکی از معضلاتی که دامن خیلی از خانواده‌ها و علاقمندان بازیگری را گرفته، همین آموزشگاه‌هایی است که در سطح تهران بزرگ و برخی استان‌ها راه افتاده و پول‌های کلانی می‌گیرند و چیزی هم به بچه‌های مردم یاد نمی‌دهند؛ لذا بخش آموزش وزارت ارشاد باید نظارت لازم را در این زمینه داشته باشد، اما اینطور نیست.

وی عنوان کرد: در این آموزشگاه‌ها بعضا از چهره‌های مطرح سینمای ایران سوء استفاده می‌شود و گفته می‌شود که این کلاس‌ها زیر نظر فلانی است، در حالی که اصلا چیزی یاد نمی‌دهند و وقتی کسی از این کلاس‌ها فارغ‌التحصیل می‌شود، حتی نمی‌تواند روی صحنه راه برود!

زارعی گفت: آموزش بازیگری حتی در خیلی از پروژه‌های تلویزیونی به کاسبی و نقش‌فروشی تبدیل شده و خیلی از مسئولان ما هم می‌فهمند، اما نمی‌دانم چرا صدایشان بابت این اتفاق ناخوشایند در نمی‌آید.

وی با بیان این که هنر صد درصد اکتسابی نیست و یک جوهره و استعداد ذاتی هم باید در وجود فرد باشد، بیان داشت: اگر این جوهره نباشد، حتی اگر دکترای بازیگری از سوربن فرانسه هم داشته باشد، اتفاقی نمی‌افتد. بهترین راه برا اینکه فرد ببیند، آیا جوهره این کار را دارد یا خیر، این است که از همان دوران دانش‌آموزی و دانشجویی در گروه‌های کوچک تئاتری حضور یابد و ببیند آیا توان و استعداد این کار را دارد یا خیر؟

زارعی در ادامه گفت: یکی از کار‌هایی که بیشترین برکات را در زندگی من داشت، حضور در سریال «یوسف پیامبر» اثر مرحوم فرج‌الله سلحشور بود. واقعا سینمای ایران یک فرج‌الله سلحشور داشت و فکر نمی‌کنم دیگر کسی مانند او را داشته باشد، مرد ایمان و اخلاق که وقتی کار می‌کرد با همه وجود و عشقش کار می‌کرد.

این بازیگر سریال «یوسف پیامبر (ع)» افزود: شاید یکی از دلایلی که این سریال جهانی شد و در قاره‌های آسیا، اروپا و آمریکا بیش از ۵ میلیارد نفر آن را دیدند، بخاطر اخلاص سلحشور بود که هم در پشت صحنه و هم در مقابل دوربین از او دیده می‌شد.

وی تصریح کرد: در سه سال فیلمبرداری سریال «یوسف پیامبر (ع)» حتی یک روز حقوق بچه‌ها عقب نیفتاد، برخی‌ها عمل جراحی داشتند و با کمک و قرض سلحشور مشکلشان حل شد، خیلی‌ها در آن سه سال ازدواج کردند و سلحشور به آن‌ها قرض داد و بسیاری کار‌های خیر دیگر که او انجام داد.
زارعی بیان داشت: در آن سه سال، هر روز این سریال قرآنی را با تلاوت چند آیه از قرآن شروع کرد و اول وقت به نماز می‌ایستاد و همین تقوی و خلوص نیت، بر عوامل سریال تاثیر گذاشت و در عین حال، تمام اصول فیلم‌سازی را رعایت می‌کرد و اتفاقا بخاطر همین تقوی و اخلاص مورد هجمه قرار می‌گرفت، اما مردم خیلی خوب کار او را تشخیص دادند و اگر صدبار دیگر هم این سریال پخش شود، حاضرند تماشا کنند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: مردم کار‌هایی مانند «امام علی (ع)»، مختارنامه، روز واقعه و مردان آنجلس» را دوست دارند، چراکه روایت واقعی تاریخ است و امثال من هم همیشه استقبال می‌کنیم که در این پروژ‌ها حضور یابیم.

برنامه «راه نشان» به تهیه‌کنندگی رحمان حاصلی پس از ایام ماه رمضان هر هفته از شنبه تا ۴ شنبه ساعت ۲۲:۳۰ بر روی آنتن شبکه قرآن و معارف سیما می‌رود.

منبع:فارس

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۵۶۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آگاهی دانشجویان آمریکایی از استکبار جهانی به برکت انقلاب اسلامی

حجت‌الاسلام و المسلمین محمدعلی نکونام در نشست ستاد گرامیداشت دهه کرامت، اظهار داشت: در دهه کرامت مناسبت سالروز ولادت سه تن از بزرگان دینی را داریم که پرداختن به شخصیت و زندگی آنها می‌تواند ما را در تبیین و تقویت معارف ولایی و دینی کمک بسزایی کند.

وی افزود: هر قدر بر معارف الهی و ولایی جامعه بیفزاییم به همان میزان جامعه را در برابر آسیب‌ها مصون نگه داشته‌ایم.

حجت الاسلام والمسلمین نکونام با بیان اینکه صدور انقلاب اسلامی ایران به جهان موفقیت‌آمیز بوده و امروز این معارف حتی در کشور‌های غربی نیز نفوذ کرده است، اضافه کرد: امروز شاهد هستیم که دانشجویان آمریکایی آگاه و بیدار شده و در برابر استکبار بلند شده‌اند که این حرکت‌ها آثار و برکات صدور انقلاب است.

بیشتر بخوانید

در جنگ روایت‌های دشمن باید هوشیار باشیم

وی بیان داشت: این در حالی است که باید در تقویت و تبیین معارف دینی و ولایی در داخل کشور اقدامات بیشتری انجام دهیم و از ظرفیت‌های موجود نهایت استفاده را ببریم.

حجت الاسلام والمسلمین نکونام گفت: معارف الهی در دل‌ها نفوذ پیدا می‌کند، چون با فطرت انسان‌ها و عقلانیت سازگار است و در همین راستا کسی نمی‌تواند جلوی نفوذ معارف ولایی انقلاب اسلامی ایران را بگیرد.

وی تصریح کرد: اسلام ناب غنی از اخلاق و معرفت است و در دین ما کمبودی وجود ندارد از همین رو باید از فرصت‌ها و ظرفیت‌های موجود استفاده کرد و در تبیین معارف دین به ویژه برای نسل جوان کوتاهی نکنیم.

حجت الاسلام والمسلمین نکونام با تاکید بر اینکه برنامه‌های دهه کرامت مبتنی بر تولید محتوا باشد، ادامه داد: فضاسازی مهم است، اما از آن مهمتر اجرای برنامه‌های تبیینی است.

گفتنی است؛ دهه کرامت ۱۴۰۳ از جمعه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ و یکم ذی‌القعده ۱۴۴۵ شروع می‌شود و تا دوشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ و ۱۱ ذی‌القعده ۱۴۴۵ ادامه دارد.

دهه کرامت ۱۱ روز ابتدایی دهه اول ماه ذی‌القعده است که همزمان با ولادت حضرت معصومه (س) در یکم ذی‌القعده آغاز و با ولادت برادرش امام رضا (ع) در ۱۱ ذی‌القعده پایان می‌یابد.

در دهه کرامت برنامه‌های جشن و شادی در ایران برگزار می‌شود و در تقویم جمهوری اسلامی ایران، روز‌های یکم ذی‌القعده به عنوان روز دختر، پنجم ذی‌القعده روز تجلیل از امامزادگان و بقاع متبرک، ۶ ذی‌القعده روز بزرگداشت احمد بن موسی بن جعفر معروف به شاهچراغ و ۹ ذی القعده روز عفاف و حجاب نامگذاری شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس
  • تظاهرات دانشجویان، استکبار جهانی را به مرز بحران کشانده است
  • ابلاغ سلام رهبرمعظم انقلاب به خانواده سرلشکر زاهدی
  • نیاز مرغ روزانه کشور کمتر از ۷ هزار تن است
  • شعار «مرگ بر اسرائیل» به برکت خون شهدا در قلب آمریکا سر داده می‌شود
  • تجمع اعتراضی متقاضیان نهضت ملی مسکن مقابل استانداری
  • اعتراض مردم به روند کند ساخت طرح ۸۱۰۰ واحدی
  • اتمام فونداسیون ۱۳۲۴ واحد نهضت ملی مسکن در بندرلنگه
  • آگاهی دانشجویان آمریکایی از استکبار جهانی به برکت انقلاب اسلامی
  • عرضه «بحر المحبه فی اسرار الموده» در نمایشگاه کتاب